Training NU; feedback

Posted by: admin Tags: There is no tags | Categories: Geen categorie

juni
19

Op pad met mijzelf, maar welk pad? Jeetje, wat zijn er veel splitsingen, doodlopende wegen en rotondes..De reis is begonnen, nu echt. Dat was het eigenlijk al, alleen nu met een ongekende ruime blik en bewustzijn. Op deze reis ontmoette ik een groep mensen die mij hierin ondersteunden, andere inzichten gaven en hulpmiddelen aanboden om tijdens en na deze training mijzelf te bevrijden van het knagende gevoel van vastzitten op dit moment in mijn leven.‘Aan jezelf werken’ is echt voor iedereen, en wanneer je die bewuste eerste stap neemt, gaat dit zonder twijfel verruiming in jouw leven bieden. NU ervaar ik een innerlijke kracht die mij het vertrouwen geeft in het vervolgen van mijn eigen pad dat ik al aan het bewandelen was. (juni 2021)

Comments are closed.