Aanvraagprocedure

Jouw aanvraag wordt in de bestuursbijeenkomst getoetst op de statuten en reglementen van de stichting. Als het bestuur je aanvraag positief beoordeelt en als het financieel mogelijk is, wordt de aanvraag gehonoreerd. Je krijgt dan bericht per e-mail. Deze ontvang je uiterlijk twee weken na de vergadering waarin de aanvraag wordt behandeld. Bekijk de vergaderdata in de agenda.

Alleen aanvragen voor de Training NU! 2022 worden nog behandeld.

Aanvraagformulier
Als je de keuze maakt om bij een van onze aangesloten instituten of coaches een cursus of training te volgen, vul je dit op het  aanvraagformulier   in.

Inzichtgesprek
Wil je aan de slag gaan maar weet je niet zeker wat voor jou de juiste keuze is? Vul dit dan vooral in op het aanvraagformulier want dan kun je terecht bij een van onze aangesloten coaches. Zij helpen jou tijdens een gesprek verder om de juiste keuze te maken.

Als uitgangspunt kunnen cursussen, trainingen of coaching alleen gevolgd worden bij de door ons geselecteerde instituten en coaches. Stichting Ruimhartig kent de geselecteerde instituten en werkt graag met de door ons gecertificeerde coaches. Wij hebben een grote voorkeur om met deze selectie te werken. Mocht je een specifieke reden hebben om daar van af te wijken dan kun je dat, met een korte motivering, aanvragen. Het kan dan wel zijn dat het langer duurt voordat je antwoord krijgt.

Versneld proces
Mocht je sneller bij een coach of cursus terecht willen, dus eerder dan je normaal gesproken een antwoord van ons hebt, vermeld dat dan duidelijk op het aanvraagformulier. Wij doen ons best om de procedure te versnellen en je tijdig antwoord te geven.

Betaling
De door jouw gekozen coach of organisatie neemt contact met ons op of wij met hen. Als je daadwerkelijk begint aan jouw cursus, training of begeleiding zorgen wij voor de betaling rechtsreeks aan de coach of organisatie. De reis- en verblijfskosten en studiemateriaal worden niet door Stichting Ruimhartig vergoed.

LET OP: het bestuur behoudt zich het recht voor om aanvragen inhoudelijk de verifiëren.