Kom ik in aanmerking?

Bij Stichting Ruimhartig komt iedereen in aanmerking, onafhankelijk wie je bent of wat je doet. Of je nu wel of geen Nederlands paspoort hebt, arm of rijk bent en jong of oud bent. Of ben je particulier, een stichting of een coach? Wij sluiten niemand uit.


Stichting Ruimhartig doet een uiterste inspanning om zoveel mogelijk aanvragen te honoreren. Deze inspanning  wordt begrensd door wat financieel maximaal mogelijk is. Stichting Ruimhartig is er om jou op weg te helpen je leven te leiden zoals jij dat graag wilt.

Checklist: Kom ik in aanmerking?

Voorrang
Als jij een cursus, training of coach hebt gekozen en je kunt of wilt dit niet zelf betalen, dan is Ruimhartig in beginsel bereid deze kosten of een deel daarvan voor haar rekening te nemen. De aanvragen die een eerste stap zijn om door een training, cursus of met behulp van een coach je leven een andere wending te geven, hebben voorrang. De aanvragen die een vervolgcursus of een verdere verdieping van je proces inhouden, komen dus niet in eerste instantie in aanmerking. Vervolgcursussen, -trainingen of -coaching sluiten wij dus niet uit, maar de ‘eerste stap’ aanvragen gaan voor.