Organisaties

Als uitgangspunt kunnen cursussen, trainingen of coaching alleen gevolgd worden bij de door ons geselecteerde instituten en coaches. Stichting Ruimhartig kent de geselecteerde instituten en werkt graag met de door ons gecertificeerde coaches. Stichting Ruimhartig werkt samen met onderstaande organisaties en coaches.

Ruimhartig 9-daagse training NU!
Stichting Ruimhartig heeft met haar coaches een 9-daagse training voor persoonlijke ontwikkeling ontwikkeld. De training is bedoeld voor iedereen die een ‘eerste-stap’ in de persoonlijke ontwikkeling wil maken. In 3 x 3 dagen worden door vier zeer ervaren en deskundige coaches de deelnemers begeleid. Er is ruimte voor 16 deelnemers. Hier lees je meer informatie over Ruimhartig Training NU!

Trainer-Coaches Stichting Ruimhartig
Stichting Ruimhartig werkt samen met meerdere zeer deskundige en ervaren coaches en professionals:

– Marieke Soutberg,  Marieke Soutberg
– Elbert-Jan van Zetten,  Beter Vitaal
– Janet Mulder,  First Step
– Hettie de Leeuw,  Xieje
– Elze Aartman,  EA-coaching
– Ingrid Strating,  CoaChiChi
– Micha Schneijderberg,  Manifestae
– Winne de Leeuw
– Linh Furstner, Aliosteque
– Peter Kok, Peter Kok op www.gidsz.com
– Alexandra Rootsaert, Alavida
– Angelique van der Zijden, AngeliquevanderZijden

NTI-NLP – Limmen
Dit instituut staat voor effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, integriteit en resultaatgerichtheid staat bij hen hoog in het vaandel. Lees meer over NTI-NLP.

Phoenix Opleidingen – Utrecht
Kies hier uit een gevarieerd aanbod van scholing, zowel op professioneel als op persoonlijk gebied. Lees meer over Phoenix Opleidingen.

De Kleine Tiki – Breda/Assen
Door kunstzinnig en creatief bezig zijn (tekenen, boetseren, schilderen, zingen, dansen en spelen) helpt De Kleine Tiki mensen nieuwe gebieden in zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen ter bevordering van hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Lees meer over De Kleine Tiki. 

ITIP – Zutphen
Het ITIP is ervoor mensen die gehoor willen geven aan hun diepste wensen en beste weten. Lees meer over ITIP. 

Centrum voor Tantra – Amsterdam
Niet ‘geloven’ maar je eigen directe ervaring vormt het leidende principe voor zelfinzicht, groei, intimiteit en verbinding. Hoewel Tantra veelal geassocieerd wordt met seks, werkt dit centrum vanuit het inzicht dat aanwezigheid, bewustzijn, liefde en vitale energie van gelijk belang zijn en allemaal noodzakelijk voor optimale zelfontplooiing. Lees meer over Centrum voor Tantra.