RUIMHARTIG 9-DAAGSE TRAINING NU!

De training “NU!”

Verandering en weer heel worden, vindt alleen maar plaats in het hier en nu. Ben jij vrij om je eigen verhaal te leven met alles er op en er aan?

Ben jij in het NU!, of ben je vooral bezig met de toekomst? Of ben je nog zo verbonden aan jouw geschiedenis? Wil je dat de dingen anders gaan? Dan is de training, die ontstaan is uit de vele jaren ervaring van de aangesloten trainers en coaches bij Ruimhartig, echt iets voor jou!

Doelgroep

Deze training is voor iedereen vanaf 18 jaar die nieuwsgierig is naar zichzelf, meer bewust wil worden van zichzelf en vanuit het hier en nu een volgende stap wil maken. Daarnaast is de training ook zeer geschikt voor mensen die ‘vastlopen’ in hun loopbaan door werkdruk, stress, te weinig uitdaging, teveel verandering, etc. De Training NU! geeft inzichten en handvatten om een stap te maken in de persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Trajectopbouw

Voorafgaand aan de training heb je een inzichtsgesprek met een persoonlijke coach waarin je samen gaat onderzoeken wat jouw vraag voor de training is. Iedereen komt met zijn eigen vraag/thema naar de training. Tijdens de training ga je de antwoorden op jouw vraag ontdekken. De training is maatwerk met veel persoonlijke aandacht.

Tussendoor en aan het eind van de training is er de mogelijkheid tot een persoonlijk coachgesprek.
De training bestaat uit stukjes theorie, veel ervaringsoefeningen én met steeds weer de koppeling naar jouw leven en hoe je dit vorm kunt geven. De training wordt gegeven onder supervisie van Marieken Soutberg.

Werkwijze

Tijdens de training wordt er vanuit verschillende methodieken gewerkt. Dit zijn o.a. NLP, Oplossingsgericht Werk, Systemisch Werk en Lichaamsgericht Werk.

Training NU!

De training NU! zul je de komende jaren kunnen blijven volgen.
De training Nu! blijft bestaan binnen een nieuwe stichting.
Dezelfde training met dezelfde trainers en met dezelfde uitgangspunten.
Niet zoals voorheen, gesubsidieerd, maar wel zo laagdrempelig mogelijk om nog meer mensen mee te nemen in een belangrijke stap in hun persoonlijke ontwikkeling.

Deze nieuwe stichting heet:
WereldvanNu

Vanuit deze stichting WereldvanNu blijft óók de mogelijk bestaan je verder te verdiepen door de vervolgtrainingen Licht en Schaduw ( Blok 4), Liefde (Blok 5) en Vrouwen van Nu! te volgen.
Klik hier als je wil meer wil weten over het team, de stichting en welke trainingen allemaal gepland staan.

Kijk op de website voor meer informatie en als je vragen hebt of je wilt je opgeven, dat kan altijd!

Neem een kijkje op: www.wereldvannu.nl
♥ ♥ ♥ 

Ruimhartig Training

TRAINING NU!

VOOR MEER INFORMATIE WERELDVANNU