Ruimhartig 9-daagse Training NU!

Bij Stichting Ruimhartig komt iedereen in aanmerking, onafhankelijk wie je bent of wat je doet. Of je nu wel of geen Nederlands paspoort hebt, arm of rijk bent en jong of oud bent. Of ben je particulier, een stichting of een coach? Wij sluiten niemand uit.

De training “NU!”
Verandering en weer heel worden, vindt alleen maar plaats in het hier en nu. Ben jij vrij om je eigen verhaal te leven met alles er op en er aan?

Ben jij in het NU!, of ben je vooral bezig met de toekomst? Of ben je nog zo verbonden aan jouw geschiedenis? Wil je dat de dingen anders gaan? Dan is de training, die ontstaan is uit de vele jaren ervaring van de aangesloten trainers en coaches bij Ruimhartig, echt iets voor jou!

Doelgroep
Deze training is voor iedereen vanaf 18 jaar die nieuwsgierig is naar zichzelf, meer bewust wil worden van zichzelf en vanuit het hier en nu een volgende stap wil maken. Daarnaast is de training ook zeer geschikt voor mensen die ‘vastlopen’ in hun loopbaan door werkdruk, stress, te weinig uitdaging, teveel verandering, etc. De Training NU! geeft inzichten en handvatten om een stap te maken in de persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Trajectopbouw
Voorafgaand aan de training heb je een inzichtsgesprek met een persoonlijke coach waarin je samen gaat onderzoeken wat jouw vraag voor de training is. Iedereen komt met zijn eigen vraag/thema naar de training. Tijdens de training ga je de antwoorden op jouw vraag ontdekken. De training is maatwerk met veel persoonlijke aandacht.

Tussendoor en aan het eind van de training is er de mogelijkheid tot een persoonlijk coachgesprek.
De training bestaat uit stukjes theorie, veel ervaringsoefeningen én met steeds weer de koppeling naar jouw leven en hoe je dit vorm kunt geven. De training wordt gegeven onder supervisie van Marieken Soutberg.

Werkwijze
Tijdens de training wordt er vanuit verschillende methodieken gewerkt. Dit zijn o.a. NLP, Oplossingsgericht Werk, Systemisch Werk en Lichaamsgericht Werk.

TRAININGSDATA

Data 2019

♥ ♥ ♥
Training NU! april-juli 2019

23-25 april
3-5 juni (gewijzigd was 4-6)
1-3 juli

Locatie
Oranjekanaal Z.Z. 19 9441 TA Orvelte. http://www.smalhoorn.nl

♥ ♥ ♥
Training NU! September-december 2019

23-25 september
28-30 oktober
9-11 december

Locatie
Oranjekanaal Z.Z. 19 9441 TA Orvelte. http://www.smalhoorn.nl

Aanmelden
Wil je in aanmerking komen voor deze training? Dien dan via de website jouw aanvraag in. Er vindt dan altijd eerst een inzichtsgesprek plaats. Bekijk hier het aanvraagformulier.

Kosten
De kostprijs van deze 9-daagse training is € 2000,- (excl. verblijfskosten, € 250,- voor kosten van de deelnemer). Als uw aanvraag door Ruimhartig is goedgekeurd, zijn de kosten voor de stichting excl. verblijfskosten. U bent in de gelegenheid om achteraf een donatie te doen.

Als je deze training wilt volgen en zelf wilt betalen, wat uiteraard mogelijk is, zijn de kosten € 2250,- euro (incl. verblijfskosten).

♥ ♥ ♥ 

Blok 4 Training NU!

Het 4e blok is voor iedereen die eerder al de training NU! heeft gevolgd !

Het 4eblok is gepland op maandag 7 oktober vanaf 12.30 uur tot woensdag 9 oktober 2019 15.00 uur op de prachtige plek in Orvelte, Smalhoorn.  www.smalhoorn.nl 
Er is plaats voor ongeveer 30 mensen

Aanmelden voor het 4e blok

Geef je zo spoedig mogelijk op via het aanvraagformulierop de website.
Vermeld er duidelijk bij dat het om het 4eblok Training NU! gaat.
Nadat je € 100,- doneert aan Stichting Ruimhartig op rek.nr. Triodos Bank NL20TRIO0198031580 onder vermelding van jouw naam en ‘het 4e blok NU’ is jouw aanmelding definitief.

We zien uit naar je komst!

♥ ♥ ♥